Jet set

"TONIJU NI NA KRAJ PAMETI NIJE BIO RAZVOD" Pojavile se nove tvrdnje, evo ko je zapravo kriv za krah pjevačicinog braka: "On je sve vrijeme punio glavu Dragani Mirković"

Pjevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić odlučili su da stave tačku na svoj brak nakon dvije decenije, a sada su se pojavili novi detalji njihovog razvoda.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
FOTO: GORAN SRDANOV / RINGIER

Pročitajte još

Naime, kako mediji prenose, za njihov rastanak je kriv muškarac koji je Draganu uvjerio u to da joj je Toni nevjeran.

-Nama nikako nije jasno da je Dragana tek tako u društvo primila nekoga koga nije dobro ispitala i za čije namjere nije bila sigurna da su dobre. Od kada se našao u njenom društvu, taj muškarac je počeo da je filuje raznoraznim informacijama o Toniju i njegovom nevjerstvu. U jednom trenutku joj je, zamislite, čak i rekao da Toni nije bio kod kuće devet mjeseci, a ona je došla i pitala ga zašto. On se samo nasmijao i objasnio da od svih devet mjeseci je upravo ona bila ta, koja je bila na uspješnim turnejama u Australiji, u Americi, ali i na pripremama za koncert koji se dogodio u Areni. Ona bar zna da svih ovih godina svi pokušavaju da ih razvedu. Toniju ni na kraj pameti nije bio razvod. Pa, ne postoji brak bez svađa i rasprava. Hajde što je trovao Draganu, on je pokušavao da se infiltrira i među njene kolege i da i njima priča sve i svašta za Tonija. Za njega kažite sve, ali da mu osporite časnost i to da je pošten, to niko ne može da uradi – rekao je izvor za “Skandal”.

Jovana Jeremić i Dragana Mirković
FOTO: OLIVER BUNIĆ, INSTAGRAM / RINGIER

Jovana Jeremić: “Znam sa kime je Toni varao Draganu Mirković”

Podsjetimo, voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da je Toni bio nevjeran supruzi, te da čak zna i ko su mu bile ljubavnice. Šta je Dragana radila u tim situacijama? Pa gdje je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah? Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gde te neko ne poštuje? Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Svi smo mi znali, ajde da pričamo iskreno. Mi smo kao novinari znali da nju Toni vara posljednjih 10 godina. Mi smo svi znali, znali smo čak i sa kojima je vara. Znali smo u koja mu je kombinacija u Beogradu, koja u Beču, koja vamo koja tamo… Dragani je bila sramota ta šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet… Luče iz Kasidola. To je taj seoski mentalitet, šta će selo da kaže, da sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše, rekla je Jovana Jeremić, piše blic.rs.