Jet set

SA OVOM ŽENOM Dženan Lončarević GODINAMA ŽIVI U BEOGRADU: Evo kako izgleda, jednom su uhvaćeni zajedno

Pjevač Dženan Lončarević razvodi se poslije 25 godina braka od supruge Samire, a kako mediji prenose, on već oko 15 godina živi sa drugom ženom u Beogradu.

FOTO: SCREENSHOT/PAPARAZZO LOV/ YOUTUBE
FOTO: SCREENSHOT/PAPARAZZO LOV/ YOUTUBE

Pročitajte još

Naime, kako se saznaje, Lončarević je posljednjih 15 godina, od kada živi sa svojom drugom izabranicom, ne toliko često odlazio kod supruge u rodno Prijepolje, gde ona živi sa djecom. Sada, Samira tu živi sa jednim od sinova, pošto drugi studira u Sarajevu.

Kako je rekao izvor, kada je snimljen sa ovom ženom Lončarević je svoju zakonitu suprugu ubjeđivao da mu je to – saradnica. Samira mu je vjerovala, piše blic.rs.

FOTO: SCREENSHOT/PAPARAZZO LOV/ YOUTUBE
FOTO: SCREENSHOT/PAPARAZZO LOV/ YOUTUBE

Dženana i ovu ženu (ime poznato redakciji) je ekipa “Paparazzo lova” usnimio zajedno prije izvjesnog vremena

Podsjetimo, oženjeni Dženan već godinama živi sa drugom ženom u Beogradu, otkrio je izvor blizak. Znam ih, pogotovu nju od kad se rodila. Živjela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, djecu, a on pjeva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je prije par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspio da ubijedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je vjerovala… – rekao je ranije izvor. (Telegraf)