Svijet

STRAVIČNA SCENA Raskomadano tijelo Srbina pronađeno u bečkom stanu: Trup bio u kadi, ruke i noge u drugim prostorijama

Državljanin Srbije, čiji identitet još nije utvrđen, pronađen je mrtav u stanu u Beču, a tijelo je bilo unakaženo.

iskasapljen srbin u beču
FOTO: PRINTSCREEN/KRONEN ZEITUNG

Prema riječima izvora Kurira, trup muškarca, čiji je leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, pronađen je u kadi u kupaonici, dok su odsječene ruke i noge pronađene u drugim prostorijama.

Pročitajte još

Policija je u stan došla zbog prijave da se u njemu uzgaja marihuana. U potrazi za drogom, inspektori su upali u stan. U njemu nije bilo nikoga, a marihuana je zaista i pronađena. Međutim, pored droge nađen je i leš muškarca – kaže izvor Kurira i dodaje da je inspektorima još s vrata bilo jasno da se u stanu dogodio zločin.

Čim su kročili u stan ugledali su dijelove ljudskog tela. Daljnjim pretresom u kupaonici je zatečen trup, s velikim rezom na vratu – dodaje izvor.

U stanu je pronađena i kompletna oprema koju su ubica ili više njih koristili za kasapljenjenje, ali i za čišćenje. Nađene su folije, najlon, hemijska sredstva. Pretpostavlja se da je namjera egzekutora bila da tijelo skroz iskomada i riješi ga se, ali se među počiniteljima nešto dogodilo, pa su odlučili da tijelo samo ostave i pobjegnu – kaže izvor Kurira.

Inače, u stanu su pronađeni dokumenti trojice Srba. U stanu su nađeni dokumenti na ime A.J, L.R. i Ž.J. Svi su sa šireg područja Beograda i u Srbiji nemaju krivične dosjee – dodao je izvor Kurira.

Prihvati notifikacije