Jet set

Šeki Turković o uspjehu Aleksandre Prijović, pa je uporedio sa starijim kolegicama

Kao pjevač koji je već decenijama na estradi, Šeki Turković progovorio je o ogromnom uspjehu Aleksandre Prijović koji je postigla za veoma kratko vrijeme, te istakao da joj se divi.

Šeki Turković
FOTO: BLIC/YOUTUBE/YOUTUBE

Šeki Turković je istakao da na estradi ima dosta talentovanih pjevačica, ali da je Aleksandra Prijović najkompletnija i zbog toga je uspjela da se izdvoji, jer je jedinstvena.

– Dosta pratim, ali ne koliko bi trebalo. Što se tiče kvaliteta pjevanja i mašinerije Aleksandra Prijović je kompletna i ona je nasljednica svih ženskih pjevača – kaže Šeki koji se osvrnuo i na muške izvođače.

– Neša Manojlović mi je prirastao srcu kako pjeva, mali Kosmajac, Ibro Bublin ima zaista dobrih vokala, ali im trebaju pjesme – objašnjava Turković.

Pjevač ističe da ne krivi pjevače za manjak dobrih pjesama.

– Čini mi se da kompozitori koji su pravili trajne i kvalitetne pjesme da mnogi više nisu živi. Ovi novi što su se pojavili kao autori… Bolje da prećutim, ne bih da se neko naljuti – rekao je Šeki, piše Blic.

Inače, muzička zvijezda Aleksandra Prijović sinoć je održala treći, uzastopni koncert u sarajevskoj Zetri, za koji se nedeljama unazad tražila karta više.

Aleksandra se pred publikom pojavila u raskošnoj, crnoj toaleti koja je istakla njen dekolte, ali i savršenu liniju, a specijalni gost na njenom koncertu bio je pobjednik “Zvezda Granda” Mirza Selimović, sa kojim je zapjevala svoj veliki hit “Dođi sebi dok još imaš kome”, koju u originalu izvodi sa “Leksington” bendom, te Džejla Ramović sa kojom je pjevala stari hit “Bijelog dugmeta” – “Ružica si bila”.