Jet set

"Nije estrada baš tako bajna" Mina Kostić iznijela TAJNE SVOJIH KOLEGA

Mina Kostić otkrila je da većina njenih kolega u javnost plasira priče kako zarađuju milione, a zapravo ne mogu da se izvuku iz dugova.

Mina Kosić
FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ/RINGIER

Pjevačica Mina Kostić nedavno se našla i u centru skandala kada je izjavila da bi se udala ukoliko bi joj neko drugi platio cijelu svadbu.

– Nisam trenutno u krizi što se finansija tiče jer sam na vrijeme štedjela, a to što sam izjavila da hoću da mi neko plati svadbu bila je, naravno, šala. Nisam luda da stvarno to prihvatim, pa da me posle svi zadirkuju. Danas čovjek kad se pošteno našali svi ga shvate pogrešno. Što se mojih kolega tiče, mnogo je onih koji zarađuju milione, a zapravo samo laju o tome. Mnogi su u dugovima do guše, nije estrada baš tako bajna i sjajna kao što se priča i kao što mnogi misle – rekla je Kostićeva.

Dodala je da je danas bolje snimiti singl, jer se album ne isplati:

– Albume više ne snimam jer je sad mnogo bolje da snimite jedan singl. On se zavrti, bolje prođe i možete lakše da zaradite. Ni drugi na estradi više ne snimaju ništa, može da vas laže ko kako hoće, ali vidite da je kriza baš svuda. Sve nas je sačekalo od onog korona virusa. Svi dekintirali, samo se prave da nisu – rekla je pjevačica, prenosi Republika.

Prihvati notifikacije