Region

Šapić "maznuo" sa interneta projekt iz SAD-a i predstavio ga kao svoj

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je danas da će uskoro početi izgradnja osnovne škole i vrtića u Višnjičkoj banji te proširenje ulice Slanački put.

FOTO: NDOBRILA ABAZOVIĆ / SRNA
FOTO: NDOBRILA ABAZOVIĆ / SRNA

Fotografije navodnog projekta Šapić je skinuo s američke internetske stranice, a on predviđa i izgradnju igrališta za bejzbol, piše Nova.rs.

“To će biti moderna škola. Sljedeće godine ulazi u plan i program Grada Beograda i, po nekoj dinamici, godinu dana će trajati izrada projektne dokumentacije i svih dozvola. Očekujemo da će se s gradnjom krenuti krajem iduće godine, a možda ćemo već 2025. ili početkom 2026. godine ovdje imati zaista veliku školu”, rekao je Šapić novinarima u Višnjičkoj banji, piše Nova.rs.

Šapić je naveo da je u planu i početak izgradnje vrtića u koji će moći ići 270 djece, a nalazit će se pored škole.

“Također, 2024. godine ulazi u plan Grada Beograda. I tu smo skroz čisti s imovinom. Ulazi se u izradu projektne dokumentacije. Odluku smo donijeli, novac smo osigurali, još ostaje da to realiziramo”, rekao je beogradski gradonačelnik.

Prema onome što je pokazao, čini se da Šapić planira realizirati do detalja osmišljen projekt, ali ne za teritorij Srbije. Fotografije projekta navodne škole koje su bile danas izložene kraj njega odnose se na projekt Skyline High School organizacije Granite School District, piše Nova.rs.

Na internetskoj stranici Granite School Districta moguće je vidjeti fotografije radova – krov je već završen, a o svakom idućem koraku izgradnje lako se informirati jer se napredak projekta mjesečno ažurira. U okviru ovog projekta planirana je izgradnja terena za bejzbol, američki nogomet, tenis i softball.

Prihvati notifikacije