Magazin

Pun Mjesec donosi velike promjene u živote ova četiri horoskopska znaka

Ovaj puni Mjesec poziva sve da se zalažu za ono što žele, a ne da budu pretjerano zabrinuti za mišljenja i stajališta drugih. Četiri znaka Zodijaka će najviše biti podložni ovoj energiji.

FOTO: UNSPLASH
FOTO: UNSPLASH
Ilustracija

OVAN

Pun Mjesec stavlja Ovnove težnje i ambicije u fokus. Odnosi su vam bili glavni prioritet ovog mjeseca, ali tijekom punog Mjeseca, osjećat ćete se prisiljenima preusmjeriti dio svoje pažnje natrag na sebe. Poduzimanje radnji i određivanje prioriteta osobnim ciljevima i poslovima sada će biti lak podvig, što će vam omogućiti da ponovno uspostavite neovisnost. Odvojite malo vremena za sebe. Svi ostali mogu čekati.

VAGA

Za vrijeme punog Mjeseca Vage će pomnije promotriti partnerstva i romantične veze. Vaša je sezona, ali veze s drugima i dalje su glavni prioritet. Zapitajte se kako možete pronaći istinsku ravnotežu u svom životu.

Lako možete zadovoljiti potrebe drugih, ali razmislite stavljate li sebe zbog toga na posljednje mjesto. Ako je tako, možda je vrijeme da napravite neke promjene. Vaše veze ne bi trebale zahtijevati da svoje želje stavite na čekanje. Stvorite više prostora za sebe.

JARAC

Pun Mjesec potaknut će u Jarcu želju za neovisnošću u domu, obitelji i privatnim poslovima. Možda započinjete samostalni pothvat iza zatvorenih vrata ili se upuštate u važne rasprave s članovima obitelji ili cimerima o granicama koje postoje u vašem okruženju.

Bez obzira na to, osjećat ćete snažan poriv da potvrdite svoju želju za autonomijom. Samo pazite kako izražavate ove emocije. Vaša potreba za osobnim prostorom mogla bi smetati nekima.

RAK

Kako pun Mjesec kulminira u području karijere i profesionalnih postignuća, Rakov naporan rad bit će u prvom planu. Ako ste neumorno radili na neovisnom projektu, bit ćete spremni pokazati rezultate tijekom ovog punog Mjeseca.

Možda također shvaćate koliko je važno da preuzmete vodstvo na radnom mjestu i mogli biste napraviti neke promjene u svom području kako biste se bolje uskladili sa željom za autonomijom. Ne bojte se, sav trud će se isplatiti, piše Atma.

Prihvati notifikacije