Jet set

Progovorila i Melina i otkrila kada su počeli problemi sa Harisom

Nakon što je Melina upala u vilu na Senjaku, pjevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o celom dešavanju. Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pjevač se u istoj zadržao čak pet sati.

FOTO: MILOŠ NADAŽDIN / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
FOTO: MILOŠ NADAŽDIN / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Vijesti o odnosu Harisa Džinovića i Meline Džinović su i dalje glavna tema na estradi, a modna kreatorka je ovako ranije pričala o njihovoj zajednici za koju su svi mislili da je prava bajka.

„Znate šta, naš brak je savršeno funkcionisao kad ja nisam imala posla. Moje mišljenje je da je za brak najvažnije da se ljudi vole, onda nekako sve druge stvari se lakše slože. Tek onda dolaze poslovi, partnerstvo, ali mislim da je ljubav prvenstveno tu za održavanje braka osnova i početak svega“, rekla je Melina svojevremeno, te se osvrnula na glasine da je Haris finansirao njen posao.

„Jeste, lako mi je jer mi je muž Haris Džinović. Prije svega jer pored sebe imam jednog pametnog čoveka koji me podržava. U smislu finansija, moram reći da je Haris finansirao posao u početku. Hvala Bogu, to je već odavno profitabilan posao. Bilo mi je lako, naravno, jer sam imala nekoga da me podrži, da plasiram u medijima ono što radim. Onda je došao trenutak na publici ljudima iz svijeta mode da procijene da li to valja ili ne valja“, rekla je tada modna kreatorka koja je priznala da zbog poslovnih obaveza proteklih godina nije pratila supruga na putovanja.

„Do prije dvije ili tri godine, dok me posao nije ophrvao i oduzeo mi slobodno vreme, bila sam na 99 putovanja od 100 godišnje. Trenutno, zbog mog posla to ne mogu, ali i zbog dvoje djece koja su u pubertetu. Idemo samo ako su veliki koncerti. To su kratka razdvajanja, doduše. Mi smo najduže bili razdvojeni dvije sedmice kad sam morala ići poslom u Brazil. Nas dvoje smo na telefonskoj vezi svakodnevno, tako da nema problema“, rekla je Melina, prenosi „Blic“.

Podsjećanja radi, pre dvije noći Melina je upala u porodičnu kuću na Senjaku zbog čega je intervenisala policija. Kako je pomenuti medij saznao, Melina je tom prilikom izjavila: „Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dvije godine“.

Kako pišu srbijanski mediji a prenosi Nova. rs, ona je policiji negirala krivicu, a ona i Haris su sve vrijeme svaljivali krivicu jedno na drugo. Policija je oboma izrekla hitnu mjeru zabrane prilaska jedno drugom. Tužilaštvo je procijenilo da nema osnova da se zabrana produži.

Nakon što je Melina upala u vilu na Senjaku, pjevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o cijelom dešavanju. Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pjevač se u istoj zadržao čak pet sati.

Melina je pred stanicom prošla automobilom i nije se javila sinu, sa kojim ona, kako Haris kaže, određeni period ne razgovara.