Jet set

Poznata folkerka posjeduje milionsku vilu sa statuom zlatnog konja (VIDEO)

Folkerka Jana Todorović jedna je od najtraženijih zvijezda, a poznato je i da posjeduje vilu koja vrijedi milione.

Jana Todorović
FOTO: INSTAGRA,M/JANAVIP2011

U medijima spekulisalo se o porijeklu Janinog bogatstva, koje je zapravo bogatstvo njenog muža Ivana sa kojim je skoro 29 godina u skladnom braku.

Janin svekar Sveto Todorović važi za moćnog čovjeka koji je u Njemačkoj i Srbiji izgradio imperiju, a vlasnik je i dvorca koji se nalazi u blizini Nirnberga u Njemačkoj.

Ovaj dvorac fanovi naše pjevačice imali su prilike da vide i u njenom spotu, ali i na Instagram profilu. On je u baroknom stilu i ima nekoliko kula, kao i privatno jezero u dvorištu, kao i statuu zlatnog konja.

Sa druge strane Janina svekrva, takođe vrlo radna i uspješna žena ima svoj lanac kozmetičkih salona.

Da podsjetimo, kćerka folk pjevačice Jane Todorović ove godine je napunila 18 godina, a njena majka Jana Todorović joj je tada napravila proslavu za pamćenje.

Osim u restoranu, Janina kćerka je prvo okupila društvo u porodičnoj kući u Jajincima, a onda su slavlje nastavili u restoranu.

Podsjetimo, Kristina je rođena 2006. godine u Las Vegasu, a iza njenog imena krije se zanimljivost koju je Jana jednom podijelila sa javnošću.

– Muž je želio da se naša kćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. Tek nedavno mi je otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. A Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi, i to stoji samo u pasošu – ispričala je Jana ranije, prenijeli su mediji, prenosi Blic.