Jet set

"Pišem tužne ljubavne tekstove jer sam emotivno neispunjena": Tea Tairović iskreno o ljubavi, koncertu i svom ocu

Pjevačica Tea Tairović govorila je o poslovnoj saradnji sa ocem, te otkrila detalje o koncertu u Makedoniji, ali i ljubavnom životu.

Tea Tairović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Ona je rekla da ju je upravo otac nagovorio da napravi koncert u Makedoniji, kao i da joj je komponovao pjesmu koju još uvijek nigdje nije izvela.

– Biće na koncertu, da. Moj otac je komponovao pesmu “Makedonija“, koju ja još uvijek nigdje nisam plasirala zato što se jako raspravljamo oko aranžmana za tu pjesmu, i on je perfekcionista, a i ja sam, i ne možemo da se dogovorimo. Iz tog razloga, želja mog oca je bila da imam koncert u Skoplju i da on tamo prisustvuje… Zvanično nije još počeo da stvara, ima gomilu nekih pjesama koje je napisao, a za koje ja nisam bila zrela da ih otpjevam, do sada – rekla je pjevačica.

Tea je autor nekih od svojih najemotivnijih ljubavnih balada, te je pitanje o njenom ljubavnom životu, ali i osjećanjima, bilo neizostavno.

– Pišem tužne ljubavne tekstove, što bi se reklo da sam ja emotivno neispunjena. To jest, u pogledu partnerske ljubavi. Imam ljubav sa svih strana, privatno, ali partnersku ljubav nemam i neka potraje, jer ću onda pisati pjesme kao što je na primjer “Budalo” – rekla nam je mlada zvijezda za Telegraf, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije