Jet set

Pique je Shakiru varao s dobro poznatom ljepoticom: Bilo je to više od poruka, ostala je šokirana

Izraelska manekenka Bar Refaeli otkrila je da je 2012. imala aferu sa Shakirinim bivšim partnerom i fudbalerom Gerardom Piqueom, nakon što se u španjolskim medijima pojavila vijest o njihovoj aferi.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Prema pisanju The Timea, španjolski novinar Jordi Martin tvrdi da su 37-godišnja Bar i 35-godišnji Gerard razmjenjivali poruke i sastajali se tajno i to godinu dana nakon što se ona razišla s glumcem Leonardom DiCapriom 2012., te kaže da je to bio prvi put da je Gerard bio nevjeran Shakiri.

-Razdor između njih počeo je jer je Shakira pronašla poruke od Bar. Bilo je to više od poruka, potajno su se i sastajali. Dobio sam tu informaciju od izvora bliskog Shakiri prije nekoliko dana. Razgovarao sam s bliskom prijateljicom Bar, koja je i moja dugogodišnja prijateljica, a koja mi je potvrdila razlog tadašnjih čestih posjeta manekenke Barceloni. Shakira je bila šokirana. Između 30. juna i 6. jula 2021. Pique je putovao u Monako u pratnji nekoga ko nije Shakira. Prenio sam i ovu informaciju. Ima tu puno novih detalja kojih nije bila svjesna, izjavio je Jordi.

Bar je otkrila da je imala aferu s Gerardom još u augustu 2021., no glasine i novi detalji su se sada ponovno pojavili.

-Mi smo samo dobri prijatelji, izjavila je, a Gerard je pokrenuo pravni postupak protiv Jordija.

Vijest da su se razišli Gerard i Shakira objavili su prije četiri mjeseca.

Prihvati notifikacije