Jet set

ŠPANSKI MEDIJI PIŠU O SKANDALU: "Piqueova majka šakom udarila Shakiru pred djecom..."

Shakira se navodno fizički sukobila s majkom Gerarda Piquea, Montserrat Bernabeu.

FOTO: EPA-EFE/QUIQUE GARCIA
FOTO: EPA-EFE/QUIQUE GARCIA

Prema glasinama, do svađe je došlo kada je kolumbijska zvijezda prebacila svojoj bivšoj svekrvi da je pokušala sakriti izvanbračne veze svog sina s Clarom Chiom.

Prema španskim medijima, Piqueova majka je jednu od svojih kuća dala Gerardu Piqueu kako bi mogao provoditi vrijeme s Clarom Chuom.

Novinarka Laura Fa tvrdi da je, dok je Shakira trebala rame za plakanje, Bernabeu bila saučesnica u skrivanju Piqueove afere, što je jako povrijedilo Shakirine osjećaje i uznemirilo je.

Španske lokalne novine objavile su da je jedan član obitelji Pique-Mebarak svjedočio fizičkom obračunu među dvjema ženama.

Pročitajte još

Anonimni izvor otkrio je da je Montserrat šakom udarila Shakiru pred bivšim nogometašem i njihovo dvoje djece, Sashom i Milanom.

Incident je Shakiru razbjesnio pa se distancirala od bivše svekrve. Iako to nijedna strana nije potvrdila, neki obožavatelji pjevačicu nagovaraju da pokrene tužbu protiv Montserrat i Piquea, prenio je N1.

Cijela ta nemila scena u javnosti je otkrivena usred Shakirine druge velike brige.

Naime, njena majka Nidia Ripoll, kako pišu britanski mediji, hitno je prevezena u bolnicu, a uzrok je krvni ugrušak. Stanje joj je stabilizirano i izvan je životne opasnosti te bi uskoro trebala biti puštena na kućnu njegu.

Prihvati notifikacije