Jet set

Adele poslala upozorenje Piquéu nakon što je vidjela Shakirin nastup

Kolumbijskoj pjevačici Shakiri stigla je neočekivana podrška nakon boli koju joj je priuštio bivši partner Gerard Piqué. Oglasila se pop diva Adele i pružila joj je javnu podršku.

Adele
FOTO: INSTAGRAM / ADELE
Adele

I to kakvu! Na svom subotnjem nastupu u Las Vegasu, pjevačica je rekla: “Gledala sam sinoć Shakirin nastup kod Jimmyja Fallona. Ups, njen bivši muž je u nevolji!”.

Opaska se odnosila na Shakirinu izvedbu svima znane osvetničke pjesme “TQG” u vrlo gledanom “The Tonight Showu”. Pritom je plesala raspuštene kose, u korzetu s visokim, kožnatim gaćicama i hlačama nalik na kaubojske, seksepilnija no ikad. Pjevala je s toliko poleta i energije da je glasom i pojavom zadivila Jimmyja Fallona, što baš nije lako jer su mu gošće najljepše i najveće zvijezde zabavljačke industrije.

Još je teže pridobiti na svoju stranu Adele jer Britanka dosad nije komentirala raskid te 11-godišnje veze i muke kroz koje je prošla njezina kolegica, a ni bilo kakav drugi raskid. Vjeruje se da se svrstala u “tim Shakira” i osuđuje ponašanje bivšeg nogometaša, njegovu nevjeru s Clarom Chia Marti dok je još bio u vezi s majkom svoja dva sina.

Pisalo se o raznim detaljima tog prekida, od pojedene teglice džema od jagoda u hladnjaku, koja je Shakiri bila signal da je nevjenčani suprug vara, preko “pritiskanja” španjolskih medija na nju zbog navodje utaje poreza nakon što su prekinuli do naslađivanja njene bivše svekrve.

Shakirina moćna saveznica nije otkrila zašto se oglasila kao ni to je li i sama iskusila kako je biti prevaren i ponižen. Kako god bilo, kolumbijskoj pop zvijezdi ta gesta zacijelo puno znači. Podrška stiže u pravi trenutak, kada se sa sinovima Milanom (10) i Sashom (8) seli u Miami, gdje živi dio njene obitelji. Njena odluka o odlasku u Ameriku sa sinovima bio je glavni kamen spoticanja u pokušaju izvansudskog dogovora bivših partnera oko skrbništva nad dječacima. Bivši je popustio kad mu je ponudila da dječake može vidjeti kad god i koliko god poželi, ali u Miamiju. Nedavno je, pak, otkriveno da bi se selidba mogla dogoditi kroz tri tjedna, stoga će Shakiri, kad početkom travnja započne novi život u Americi, dobro doći potpora Adele, piše Gloria.hr.