Region

"Pablo Eskobar regiona" Objavljen snimak kuće Milana Radoičića (VIDEO)

Kosovska policija obavila je danas pretres imovine bivšeg potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je organizovao "akciju" u selu Banjska u kojoj je stradalo četvero ljudi.

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Ministar kosovske policije Xhelal Svecla objavio je videosnimak unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao Pablom Eskobarom regiona.

“Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska, biće detaljno i do kraja istražen. Kosovska policija je u skladu sa sudskim nalogom, danas izvršila raciju stana Milana Radojčića, njegove vile na Ujmanskom jezeru”, napisao je Svecla na svom Facebook profilu.

“Također smo vizuelnim i drugim dokazima dokazali da je vođa ove grupe bio Milan Radojčić. Čak i iz snimka koji se vidi, dokazuje se da se ne radi ni o kakvom “borcu za slobodu” već o Pablu Eskobaru iz regiona. Pod maskom branioca građana, on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na račun zakona, države i ostalih građana.

Stoga je imperativ da se rasadnik zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje istraži zajedno sa svom imovinom, aparatima i lokacijama terorističke grupe”, zaključio je Svecla.

Prihvati notifikacije