Region

Ovo je stan gdje je monstrum držao kćerku kao roba: Pronađen bolestan detalj

Slučaj nezapamćenog porodičnog nasilja koji se danas razotkrio u beogradskom naselju Mirijevo, uznemirio je kompletan region.

FOTO: KURIR.RS
FOTO: KURIR.RS

Kako Kurir saznaje, djevojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, spašena je u zadnji čas kad su dvije policajke krajem prošle sedmice provalile u stan u stambenoj zgradi. U kupatilu su je zatekle jedva živu, kako leži u kadi. Malena je bila toliko gladna i dehidrirana da je jedva davala znakove života.

Na opšte zaprepaštenje i suze očevidaca, zabilježen je i više nego bolestan detalj iz stana strave – na kadi u kojoj ju je držao zatočenu, otac je stavio i zajedničku fotografiju sebe i kćerke.

Jedna od dvije policajke koje su došle na intervenciju iznijela ju je u rukama na neskriveno zaprepaštenje komšija i očevidaca koji su mislili da u roze jaknici nose bebu jer je dijete od 8 godina bilo toliko sićušno, neuhranjeno i iscrpljeno.

Pročitajte još

Komšije za Kurir kažu da nisu znale ni da djevojčica postoji, što su saznanja Kurira u međuvremenu i potvrdila jer je, prema prvim informacijama, otac Uroš P. (37) godinama držao zatočenu kao roba.

Prihvati notifikacije