Region

Monstrum godinama držao osmogodišnju kćer u kadi i izgladnjivao je

Ko zna kada bi se saznalo za ovaj stravičan slučaj i bi li osmogodišnjakinja bila živa da pomajka, krvava i premlaćena, nije uspjela pobjeći i sve prijaviti policiji.

FOTO: NIKOLA TODOROVIĆ/ALO
FOTO: NIKOLA TODOROVIĆ/ALO

Pravi horor odvijao se iza zatvorenih vrata stana u beogradskom naselju Mirijevo, gdje je Uroš P. (37) godinama zlostavljao svoju nevjenčanu suprugu I. L. (45), dok je osmogodišnju kćerku držao zatočenu i izgladnjivao je.

I sve se to ne bi znalo da nesretna I. L. nije uspjela pobjeći iz stana 19. marta i sva krvava i prebijena stići do policije, gdje je prijavila partnera za nasilje, kao i da kćer drži zatočenu u stanu.

Osmogodišnju djevojčicu policija je pronašla u iznimno teškom stanju. Dijete je bilo dehidrirano, zapušteno i izgladnjelo.

Kada su joj liječnici dali hranu, izgledalo je kao da nije jela mjesecima. Da je ostala u tom stanu još pet dana, pitanje je bi li preživjela, rekao je izvor Blica, prenosi N1.

Navode kako se iz stana širi nesnosan smrad, a sve je puno smeća.

Žena je pak imala slomljen nos i vidljive ozljede od premlaćivanja. Rekla je da je dijete zatočeno u stanu od rođenja, no ona mu nije majka već prijašnja partnerica Uroša P.

“Vidjela sam policiju i Hitnu pomoć. Kad su policajke iznijele dijete, vidjela sam da je djevojčica sklupčana u rukama jedne policajke i da na sebi ima ružičastu jaknu, nešto je zapomagala. Mislila sam da je beba, bila sam u šoku kad su mi rekli da ima 8 godina“, rekla je jedna stanarka zgrade za Novu.rs.

Opisala je i da su se povremeno iz stana u kojem su živjeli Uroš i njegova obitelj povremeno čuli čudni zvuci i zapomaganje.

“Čuli smo zapomaganje djeteta kroz prozor kupaonice jer ju je on nju držao zatočenu u kadi”, kažu susjedi.Komšinica iz susjedne zgrade, koja se u trenutku kada je policija iznosila dijete iz stana zadesila na tom mestu, rekla je da to dijete nikada ranije nije vidjela, piše alo.rs.U protekle tri godine su tvrde sve prijavljivali, ali policija nije dolazila. Za Urošem P. policija je raspisala potjernicu.