Jet set

Otkrivena tajna. Ovo su rezviziti koje glumci koriste kako bi u filmu prikazali konzumiranje droga

Margot Robbie otkrila je koje rekvizite glumci najčešće koriste prilikom snimanja filmova kako bi vjerodostojno prikazali konzumiranje droga, a neki od njih mogli bi vas iznenaditi.

FOTO: IGN.COM
FOTO: IGN.COM

Scene divljih zabava

U nedavnom intervjuu za BuzzFeed zvijezda filma Babylon pojavila se u društvu kolege Diega Calve, a otkrili su kreativne rekvizite koje koriste u scenama konzumiranja droga, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, Margot glumi Nellie LaRoy, ambicioznu glumicu, a Diego glumi Mannyja Toresa, filmskog asistenta koji ima velike snove, dok film “Babylon” prikazuje scene ludih holivudskih zabava, uključujući ušmrkavanje droge s nečijeg golog tijela i Brada Pitta koji pada s balkona.

Vitamini, laksativi, šećer u prahu…

Glumica je otkrila da se kao zamjenu za kokain u TV serijama i filmovima zapravo koristi vitamin B u prahu ili laksative za bebe u prahu. Uz to, filmska ekipa ponekad koristi i šećer u prahu, no ne smiju ga progutati.

Dodala je kako “nije ugodan osjećaj” ušmrkati lažne lijekove, no i da je jednako neugodno koristiti još jedan rekvizit koji se često koristi na filmskim setovima.

Biljne cigarete

Još su jedan rekvizit koji se koristio u Babylonu, ali i mnogim drugim produkcijama, cigarete. Margot je objasnila da je, iako nikada nije pušila prave cigarete, morala pušiti lažne kako bi njezin lik imao hrapav glas.

“Na snimanju se koriste cigarete koje nemaju nikotin. To su biljne cigarete, ali su užasne i groznog su okusa”, otkrila je glumica.

Prihvati notifikacije