Region

Nove informacije o pucnjavi u Srbiji: Ubica (23) tvrdi da je izrešetao dvojicu mladića jer su mu prijetili da će ga isjeći mačetama

Direktni izvršilac dvostrukog ubistva N.L. (23) priznao je ubistvo mladića u Futogu, a kako se saznaje, on je u policiji rekao da se plašio za svoj život zbog čega je ubio N.Š. (19) i M.M. (20), saznaje Blic.

FOTO:  Z. ČONKAŠ, MUP RS/ RINGIER
FOTO: Z. ČONKAŠ, MUP RS/ RINGIER

Kako se nezvanično saznaje, N.L. je ispričao da se plašio za svoj život jer su mu, navodno, dvojica mladića prijetila da će ga isjeći mačetama i baciti u Dunav.

Pročitajte još

“On je ispričao da krenuo do kuće po pištolj, kada je vidio N.Š. i M.M. u kolima ispred svoje kuće. Rekao je da je tada uzeo pištolj, sjeo u auto u kojem su bili njegovi prijatelji i zapucao u pravcu žrtava”, kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

N.L. je navodno rekao i da nije znao da li ih je ubio ili samo ranio.

Navodno, kamere sa obližnjeg objekta su zabilježile snimak, na kom se vidi direktno izvršenje dvostrukog ubistva.

Podsjećanja radi, pucnjavi koja se sinoć oko ponoći dogodila ispred Osnovne škole Desanka Maksimović u Futogu, ubijen je mladić N.Š. (19), a u bolnici je preminuo i drugi mladić M.M. (20) koji je bio ranjen.

Prvi poziv Hitnoj pomoći je stigao 17 minuta poslije ponoći, a da bi zatim uslijedio još jedan, kada je policija na licu mjesta zatekla još jednog mladića bez svijesti, piše Blic.

Prihvati notifikacije