Magazin

"Nemam živaca za ovaj narod, niko nema mozga": Marija Šerifović osula paljbu po takmičarima "Zvezda Granda" 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako kaže, dosadilo joj je što svi žive na visokoj nozi na Instagramu. 

Pjevačica Marija Šerifović obratila se svojim fanovima putem Instagrama i rekla da joj se smučilo da gleda ljude koji se foliraju. 

Članica žirija “Zvezde Granda” ovih dana ima problem sa sinusima, zbog čega vrijeme provodi uglavnom kod kuće, pa je imala vremena da pregleda Instagram”. Kako kaže, smučilo joj se što svi žive na visokoj nozi na ovoj društvenoj mreži. 

“Shvatila sam da nemam više živaca za ovaj narod, svi hoće da se vidi što više, što bolje, hoće da sve pršti na sve strane, a niko dinara nema! Šta je to, šta je to?! Ustvari, prosto je, to su samo kompleksi”, počela je Marija. 

Dotakla se i učesnika “Zvezda Granda”. 

“Zaključila sam još nešto, a to je da u “Zvezdama Granda” ja ginem sa onom djecom, trudeći se da budu što bolji ljudi, pjevači, izvođači i interpretatori, a onda se to takmičenje završi i onda dok gledaš njihove postupke, onako kako vrijeme teče ti u stvari primjetiš da je to bilo samo jedno gubljenje vremena. Naravno, čast izuzecima koji su ultra rijetki. Istovremeno, to je vjerovatno zato što niko nema ideju, niko nema mozak, niko ne želi nešto veliko, niko ne mašta i ne vidi sebe negdje. Okej, razumijem i da mora da se živi i da se sipa gorivo, da se kupuju pelene, sve to razumijem, ali ako već vidiš da imaš predispoziciju da budeš nešto veće nego što ti ovaj trenutak pruža, pa valjda ćeš da uradiš sve na ovom svijetu”, prenosi Telegraf. 

Prihvati notifikacije