Jet set

Nataša Bekvalac objavom na Instagramu šokirala svoje fanove

Pjevačica Nataša Bekvalac odlučila je da se obrati onima koji joj redovno pišu poruke na mrežama, a koje idealizuju njen lik.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Kako je navela u objavi na Instagramu, ovaj život nije ono o čemu je maštala i nije ništa bolja od svih onih žena koja prate njen rad, prenosi Blic.

“Pismo” Nataše Bekvalac prenosimo u cjelosti:

– Imam potrebu da vam na baš ovako tmuran dan ovo napišem. Većina onih koji me prate su žene, djevojke, djevojčice. Na moje veliko zadovoljstvo, neću da krijem, oduvijek sam to željela i kada je moja muzika u pitanju. Ono što mi često pišete privatno je koliko se divite mom savršenom životu, tražite savjete, mislite da znam nešto više, veće nego što znate vi. Želim da vam kažem da niti umijem da dam savjet, niti znam nešto više od vas, a moj život je sve samo ne savršen.

Pročitajte još

Možda slike jesu, ali ko ko još slika tugu?

Nje imam, imam je u galonima i čuvam je za neke pjesme i rijetke ljude. Nisam baš maštala o životu koji živim sada, ali sve mi je jasnije zašto mi je baš ovakav put dat.

Dame moje, niko, zapamtite niko vam neće srediti život ako to ne učinite same za sebe i za svoju djecu.Zato, navucite najudobnije pantalone (zgodnije je), zasucite rukave i obezbijedite sebi samostalnost i život.Samo nezavisna, samostalna žena može biti slobodna i srećna. Ispravite me ako griješim. I samo tada može voljeti baš onoga koje njeno srce želi, a biće zaslužuje – napisala je Nataša Bekvalac u objavi.

Prihvati notifikacije