Jet set

Nataša Bekvalac slavi rođendan na Mikonosu: Za organizaciju dala 20.000 eura 

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Pjevačica je zakupila nekoliko hotelskih soba kao i plažni bar gdje će se proslava organizovati. 

Kako Telegraf.rs saznaje, pjevačica je nakon uspješne turneje po Americi odlučila da počasti sebe a i prijatelje velikom žurkom na plaži na Mikonosu gdje će proslaviti njen rođendan. 

Naime, pjevačica je zakupila nekoliko hotelskih soba za svoje najbliže prijatelje koji će u nedelju 25. septembra na dan njenog rođendana krenuti sa njom na ovo grčko ostrvo. 

„Nataša nije žalila para. Želja joj je da rođendan proslavi sa bliskim prijateljima na omiljenom ostrvu i zato je sama preuzela organizaciju na sebe. Kontaktirala je hotel i rezervisala nekoliko soba za nju i prijatelje i svima im je kupila avionske karte“, govori izvor blizak pjevačici i dodaje. 

„Pored smještaja i prevoza zakupila je i plažni bar gdje će u ponedeljak 26.9 organizovati proslavu. Sve to koštalo je blizu 20.000 eura, ali ona ne žali novac jer želi da se poslije uspješne ali i naporne turneje opusti“, završava priču sagovornik Telegrafa. 

Kako dalje prenosi ovaj portal Nataša i njeni gosti na ostrvu će se zadržati do kraja sedmice kada pjevačicu očekuje novi koncert. 

Prihvati notifikacije