Jet set

Nataša Bekvalac: Uradila sam najbolju stvar kada sam se razvela, učinila sam to zbog djece

Nataša Bekvalac nikada duže nije bila singl. Mada se čini da joj sloboda baš prija. Nedavno je proslavila peti rođendan mlađe kćerke Katje da bi nedugo nakon zabave stariju Hanu odvela na rođendansko putovanje u grad ljubavi.

FOTO: IG / BEKVALCEVA
FOTO: IG / BEKVALCEVA

Natina starija kćerka sada je već prelijepa tinejdžerica koja uskoro proslavlja 16. rođendan, a mama je poklonom iznenadila nešto ranije.

S obzirom da je samohrana majka, nedavno je priznala da joj je najteži zadatak da izvede Hanu i Katju na pravi put.

– Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dvije stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavim u svoj raspored, rekla je pjevačica za srbijanske medije.

Lijepa pjevačica iza sebe ima tri braka, iz prvog sa Dačom Ikodinovićem ima kćerku Hanu dok iz posljednjeg sa Lukom Lazukićem mlađu nasljednicu Katju. I dok je o odnosu sa prvim suprugom nerijetko govorila za medije kako dobro funkcionišu zbog djeteta, čini se da se situacija u posljednje vrijeme izmijenila. Ova ispovijest Nataše Bekvalac izuzela je obojicu bivših partnera sa kojima ima djecu, jer kako kaže kćerkama o očevima ne govori:

– Iz ljubavi prema svojoj djeci nikada neću pričati o njihovim očevima pogotovo zato što nemam pretjerano afirmativne stvari, koje bih svakako rekla da imam. Sve što smo prošle bilo je teško, ali smo išle na psihoterapiju. Nekada loš brak koji traje godinama može da ostavi veće posljedice nego razvod koji je bio bez povišenog tona, ili se taj povišen ton nije čuo pred djecom. Čula sam ga ja, ja sam to doživjela. Mislim da sam učinila najbolju stvar kada sam se razvela. Uradila sam to zbog djece, priznala je ona.