BiH

Motivacijsko predavanje "Ključevi uspjeha" profesora Dragana Primorca u Vitezu

U petak, 22. septembra, s početkom u 13:30 sati prof. dr. sc. Dragan Primorac održat će motivacijsko predavanje „Ključevi uspjeha“ u organizaciji portala Centralna.ba u sklopu otvorenje Prvog Centralna Business Foruma.

FOTO: NFOTO.HR
FOTO: NFOTO.HR

Predavanje će se održati u Kongresnoj dvorani hotela Central u Vitezu, a predavanje je besplatno u obaveznu registraciju na CentralnaBusinessForumu te će se nakon predavanja profesoru Primorcu moći uputiti pitanja.

Motivacija, postavljanje ciljeva, upornost i rad su odlike vrhunskih stručnjaka i prvenstveno ljudi, a predavanje je zamišljeno kao zanimljiv i učinkovit način ukazivanja na čimbenike uspjeha kroz priču osobe koja ga je ostvarila.

„Glavni naš cilj i motiv je prvenstveno mladima i studentima, mladim ljudima nauci i društvenom životu, a naravno i ostalima zainteresiranima omogućiti predavanje osobe koja je ostvarila vrhunske dosege na svjetskoj razini poput prof. Primorca. Postavljanje ciljeva, motiviranost, dosljednost su odlike vrhunskih stručnjaka i nadasve osoba. Čast i zadovoljstvo nam je mogućnost da možemo skupa sa Centralna Business Forumom ugostiti osobu koja je ostvarila vrhunske uspjehe na svjetskoj razini kao što je ostvario prof. Primorac“, poručili su organizatori.