Jet set

Londonski muzej traži obožavatelje Taylor Swift, nudi im posao iz snova

Važna obavijest za najveće obožavatelje Taylor Swift: oglas za radno mjesto iz vaših snova je upravo objavljen.

FOTO: PRINT SCREEN/INSTAGRAM/TAYLOR SWIFT
FOTO: PRINT SCREEN/INSTAGRAM/TAYLOR SWIFT

Britanski muzej Victoria and Albert traži obožavatelja Taylor Swift za jednu od savjetničkih pozicija koje muzej stvara kako bi svojim kustosima pomogao da nauče više o specifičnim temama i kulturnim trendovima.

Pročitajte još

Londonski muzej je u petak rekao da želi razgovarati s britanskim Swiftiesima, kako se nazivaju obožavatelji Swift, uoči njene evropske turneje ne bi li dobio “uvide u kulturu i umijeće ručno izrađenih znakova, narukvica prijateljstva i suvenira vezanih uz Taylor Swift”. Njeni obožavatelji su poznati po tome što razmjenjuju narukvice prijateljstva na njenim koncertima.

Druge savjetničke uloge u muzeju odnose se na obožavatelje emojija ili ljubitelja predmeta poput cipela Crocs, a na internetskoj stranici muzeja piše da je riječ o honorarnim poslovima. Muzej je već zaposlio obožavatelja LEGO-a i Pokemona za slične uloge.

Kandidati koji budu odabrani će se sastati s kustosima muzeja kako bi s njima podijelili svoje znanje. Muzej je rekao da su radna mjesta “dio napora da nadopuni ogromno znanje kustosa”.