Jet set

LJUBAV POČELA JOŠ U SREDNJOJ ŠKOLI Ovo je suprug Sanje Kužet, izbjegava kamere i eksponiranje

Voditeljka Sanja Kužet postala je zaštitno lice muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a o njenom privatnom životu se malo toga zna.

FOTO: INSTAGRAM/SANJAKUZET
FOTO: INSTAGRAM/SANJAKUZET

Naime, Sanja Kužet u braku je sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira u javnosti.

Njih dvoje su odavno odlučili razdvoje privatno od poslovnog te se Nemanja, rijetko kad pojavljuje na javnim dešavanjima sa voditeljkom.

FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER
FOTO: ZORAN ILIĆ / RINGIER

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumijemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosljedna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

– Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj dio života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe – rekla je ona svojevremeno za domaće medije, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije