Jet set

Otkriveno ko će zamijeniti Sanju Kužet u Zvezdama Granda

Kako novi Star saznaje voditeljku Sanju Kužet koja je nedavno otišla na trudničko bolovanje zamijeniće voditeljka koju ste imali priliku da vidite u emisiji Premijera.

bojana lazic zvezde granda
FOTO: INSTAGRAM/BOJANALAZIC00

Sada je konačno otkriveno ko će zamijeniti Sanju Kužet u popularnoj emisiji koju je do skoro vodila.

Kao što je poznato, Sanja Kužet nedavno je objelodanila da je u drugom stanju i da odlazi na trudničko bolovanje, a Saša Popović je odmah morao da joj nađe zamjenu.

Kako je on uvijek spreman za sve, vrlo brzo se snašao, a kako Star saznaje sad je otkiveno ko će zamijeniti Sanju Kužet, tačnije da je u pitanju njena koleginica, voditeljka ružičaste televizije Bojana Lazić.

– Kada je Saši Popoviću saopštila lijepe vijesti, on se odmah bacio na razmišljanje ko bi mogao Sanju da zamjeni. Bojana je radila kod Saše na Grandu i on je sa njom jako zadovoljan, pa se sada šuška da sa njom pregovara oko novog angažmana. Sve se još drži u strogoj tajnosti, ali ona ima najveće šanse da zamijeni Sanju – govori izvor blizak Popoviću za Star.

Kako publika emisije Premijera već dobro zna, ona je dio pomenute emisije, a uskoro bismo mogli da je očekujemo i u ovom drugom formatu.

Podsjetimo, Sanja Kužet bi trebalo da se porodi u junu mjesecu te je tako odlučila da trudničke dane provede malo mirnije bez mnogo poslovnih angažmana.

Sanja sa suprugom Nemanjom ima sina Strahinju, a iz prethodnog braka takođe ima sina Andriju koji sada već ima četrnaest godina.

Kako je jednom prilikom izjavila Sanja je sa sadašnjim suprugom, sa kojim zapravo nije ni vjenčana ranije bila u vezi.

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumijemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

Prihvati notifikacije