Jet set

Ana Sević je nova voditeljka najgledanijeg šoua: „Radujem se što ću voditi Zvezde Granda“

Da li će nova voditeljka Zvezda Granda biti Ana Sević, vijest je o kojoj se najviše spekulisalo od trenutka kada je Sanja Kužet objelodanila da se nalazi u drugom stanju i da neće završiti ovu sezonu!

Ana Sević
FOTO: GRAND

Javnost je ovim povodom dala mašti na volju, pa su se u medijima pominjala imena o kojima nikada nije ni raznatramo u Grand produkciji, budući da je odluka o tome, da će to biti upravo Ana odmah i donešena.

-Drago mi je što smo ponovo zajedno!- kaže Ana za Grand i dodaje:

-Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelijepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj. Imam nevjerovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za ‘Zvezde Granda’ i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu.

Pročitajte još

-Drago mi je što ću i sa novim generacijama takmičara stvoriti divne uspomene i nadam se da ću uspjeti da im pomognem svojim iskustvom i savjetima jer sam i sama bila u njihovoj koži – zaključila je, ne pokušavajući da sakrije koliko je emotivno doživjela poziv i ponudu da ponovo stane na scenu muzičkog takmičenja kao voditeljka.

Podsjećanja radi, nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“, koje je završila veoma uspješno, ona se u tandemu sa Milanom Mitrovićem sjajno snašla u ulozi voditeljke u emisijama „Neki novi klinci“, „Zvezde Granda“ i „Grand parada“!