Politika

Lendo ne odustaje: "Imamo gradonačelnika, imamo premijera SBK-a..."

Potpredsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Refik Lendo prisustvovao je danas u Travniku Skupštini Općinske organizacije SDA Travnik.

FOTO: SDA
FOTO: SDA

Obraćajući se prisutnima, Lendo je istaknuo važnost ravnomjernog razvoja Travnika, Srednjobosanskog kantona, ali i cijele FBiH i države BiH.

– Skupština SDA je poprilično podmlađena, što je dobro. Moramo zanavljati stranku. Mi imamo gradonačelnika, imamo premijera SBK-a, a upravo vi ste se za to izborili – poručio je Lendo, saopćeno je iz SDA.

Lendo je kazao da SDA nikada nije izgubila u Travniku, te je pozvao sve prisutne da nastave biti na usluzi građanima, što je garant nastavka dobrih rezultata te stranke.

– Moramo imati odgovor na svako pitanje, na ovo što nam se desilo i ono što nam tek slijedi. I SDA će imati taj odgovor – kazao je Lendo.

Naglasio je važnost jedinstva svih koji vole Bosnu i Hercegovinu, bez obzira na etničku pripadnost ili vjersko opredjeljenje.

– SDA nije samo stranka Bošnjaka već stranka svih Bosanaca i Hercegovaca. Mi smo po tome prepoznatljivi. Vi koji sjedite ovdje, a svjedočio sam koliko dobro vi radite i kakvu viziju imate, to vrlo dobro znate i siguran sam da ćete i u budućnosti nastaviti raditi u tom duhu i u interesu svih građana – poručio je Lendo.