Region

"Koliko majki treba da zaplače" Crna Gora zavijena u crno zbog pogibije tinejdžera

Iz Operativno komunikacionog centra (OKC) Uprave policije su agenciji MINA rekli da su poginuli A. M. (16), S. M. (16) i I. D. (16). Teške povrede je zadobio maloljetnik F. D (17), prenosi RTCG.

FOTO: FACEBOOK/MIRSADA BIBIC SABOTIC
FOTO: FACEBOOK/MIRSADA BIBIC SABOTIC

Kako je saopšteno iz Uprave policije, nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata i 30 minuta.

Vozilo je sletjelo u rijeku Ibar, prilikom čega su poginula tri mladića, a osoba koja je teško povrijeđena transportovana je u beransku Opštu bolnicu.

Na licu mjesta bile su i ekipe rožajske policije.

Mnogi korisnici su nakon nesreće na društvenim mrežama počeli da se opraštaju od tragično poginulih maloljetnika.

Veliki broj korisnika je na Instagramu repostovao slike poginulih mladića uz potresne oproštajne poruke.

Među objavama su i riječi jedne potresene žene iz Rožaja, koju je probudila sirena, a koja je, kako kaže, odmah osjetila da je riječ o velikoj tragediji.

“Rožaje nije Njujork i nismo navikli da slušamo sirenu svaki minut, ali mene je ova sirena večeras probudila, ne znam da li je vama kao i meni, obećavala neku tragediju, i ako sam u dubini duše molila Boga šta god da je da bude sve u redu. Nažalost, nisam uspjela da zaspim, čekajući na portalima da li će nešto objaviti. I na svu moju žalost i svih građana, ugašena su tri jako mlada života na dionici na kojoj su se bezbroj puta dešavale slične nesreće, pa se pitam, koliko života treba da se ugasi, koliko života treba da se žrtvuje i koliko majki treba da zaplače da bi neko od nadležnih uzeo posao u svoje ruke, i uradio nešto po tom pitanju oko te dionice? Ili će kao i svako čudo i tragedija trajati tri dana i nikom ništa, i čekati ko će sljedeći izgubiti život?!

Bože smiluj im se, i njihovim porodicama podari sabor Veliki gubitak za Rožaje”, glasi objava potresene žene iz Rožaja.

Prihvati notifikacije