Region

KAO I OBIČNO NASMIJAO CIJELI BALKAN... Vučić objavio artikle sa sniženom cijenom: "Parizer je zalutao u korpu"

Lider Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će prosječna plata u decembru biti 840 eura, te da će se za samo godinu i tri mjeseca Srbija približiti prosječnoj plati od 1000 eura.

FOTO: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
FOTO: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Vučić je gostujući na TV Pink komentirao i akciju “Bolja cijena” kazavši da da je pokrenuta jer Srbija mora brinuti o običnim ljudima, s obzirom na poskupljenja izazvana inflacijom, koja je uvezena, prenio je Index.hr.

Komentirajući napade na njega zbog akcije, on je ustvrdio da se sasvim slučajno u korpi s proizvodima kojima je snižena cijena, našao i parizer.

“Nemam ja problem uzeti i kilu svinjskog vrata i kilu teletine. I lagao bih kada bih to rekao. Oni koji me kritiziraju, taj problem imaju neusporedivo manje jer su neusporedivo bogatiji od mene”, ustvrdio je Vučić.

Dodao je da za razliku od njih, ljudi koji imaju neusporedivo manja primanja ne mogu si priuštiti te proizvode svakoga dana.

Vučić je izjavio da se na listi nalazi 37 proizvoda koji će pojeftiniti, među kojima se nalaze i suncokretovo ulje, brašno, grah, kao i neki proizvodi namijenjeni za higijenu.

Vučić je ranije objavio proizvode koji će pojeftiniti, navodeći da je u pitanju veliki popust.

Naveo je da će pojeftiniti suncokretovo ulje sa 160 na 144 dinara, brašno sa 79 na 50 dinara, grah s 349 na 259 dinara, zelje za 30 posto, margarin sa 103 dinara na 79 dinara, namaz Sirko s 217 na 159 dinara, grašak sa 180 na 139 dinara.

Također, pojeftinit će i kiselo mlijeko s 85 dinara na 64 dinara, keks sa 180 na 119 dinara, hrenovke sa 109 na 79 dinara, jetrena pašteta sa 75 dinara na 49 dinara, luk s 99 na 79 dinara, te neki proizvodi namijenjeni za higijenu, kao što je sapun, čija nova cijena je 30 posto niža i pasta za zube koja će sa 150 pojeftiniti na 99 dinara.

Prihvati notifikacije