Jet set

Julia Roberts proslavila 19. rođendan blizanaca uz predivnu fotografiju iz prošlosti

Julia Roberts rijetko pušta javnost u svoj privatni život, no ovog puta podijelila je na Instagramu fotografiju povodom 19. rođendana svojih blizanaca; Hazel i Phinnaeusa koje ima sa suprugom Danielom Moderom.

FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
FOTO: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Glumica je u utorak na Instagramu objavila staru crno-bijelu fotografiju na kojoj u krilu drži svoju djecu.

“Nema dovoljno riječi za radost, zabavu, divlji ritam našeg zajedničkog života”, napisala je 56-godišnja Roberts koja sa suprugom ima i sina Henryja (16). Par se prvi put upoznao na snimanju filma “Meksikanac” iz 2001., a vjenčali su se godinu dana kasnije, na privatnoj ceremoniji održanoj na Dan neovisnosti 2002.”, piše The Hollywood Reporter, prenosi Jutarnji.

Glumica je 2018. u epizodi podcasta “Goop” otkrila koliko je sretna što se udala za Daniela i započela život s njim.

“Jednostavno postaje dublje, postaje sve kompleksnije. Mlad si i zaljubiš se i kažeš vjenčat ćemo se i idemo sagraditi kuću i imat ćemo djecu i sve te stvari o kojima svi nekako sanjamo, ali ne znaš hoće li ti se svidjeti isti kauč, ne znaš hoće li on htjeti baš te ručnike s uzorkom. Zatim, naravno, hoćete li biti roditelji koji imaju ravnotežu, koji se drže iste filozofije? Jednostavno ne znate te stvari dok ne probate, a mi smo toliko sretni da postoji neka vrsta neobjašnjivog sklada u načinu na koji radimo stvari, jer radimo stvari drugačije…. ali postoji nešto zajedničko što daje tome sav smisao ovoga svijeta”, ispričala je tada Roberts dodajući kako joj je udaja za Modera najbolja odluka u životu.

Iako je par držao većinu svoje veze u tajnosti, svoje povremene izlaske, godišnjice i rođendane, od kojih je posljednji bio 4. jula 2023., kada je Julia obilježila 21. godišnjicu braka, ipak podijele s javnošću.

“Nikada me nije obuzelo to što sam glumica. To je ostvarenje mog sna, ali nije jedino ostvarenje sna. Život koji sam izgradila sa svojim mužem, život koji smo izgradili s našom djecom, to je najbolja stvar. Vratiti se kući na kraju dana, trijumfalno njima”, kazala je Roberts za CBS Sunday Morning prošlog oktobra. Otkrila je također da kada ne snima, puno radno vrijeme je domaćica, a kada je zbog nekog projekta nema kod kuće, s djecom je u kontaktu pišući im pisma.

Prihvati notifikacije