Jet set

Anđelka Prpić otvoreno o uvredama koje je dobijala od žena

Glumica Anđelka Prpić nedavno je stavila tačku na svoj brak, a nedugo zatim i uplovila u novi.

FOTO: INSTAGRAM / ANDJELKAP
FOTO: INSTAGRAM / ANDJELKAP

Onjenom odnosu sa bivšim mužem, kao i glasinama da se udala za kuma brujala je javnost, a sada je glumica progovorila o tome kako se mahom žene osuđuju.

– Zašto sam ja raspuštenica, a razvedeni muškarac nije raspuštenko nego zreo čovjek sa dvoje djece? – pitala je voditeljka glumicu.

– I svi obožavaju da ih vide u parku kako se bave djecom, jedna divna slika. Nije to samo ta tema, šta je “drugorotka”? Ima ćalaca koji su genijalni roditelji, evo mogu da kažem za mog muža. On je toliko posvećen tata, ne mogu da kažem da su svi dobri po dva sata, ali zašto nemaju oni taj gadan i ružan epitet. Kaži ti meni što sam drugorotka i šta to znači? I sa druge strane kada kažeš švaler to je kao simpatično, a švalerka nije – poručila je Anđelka.

Anđelka je prokomentarisala i razvod Harisa i Meline Džinović i prisjetila se toga kako je ona podnijela krah svog braka.

– Mogu da kažem samo kako je bilo meni. Razvela sam se i ponovo udala iz sebi vrlo jasnih i najkonkretnijih emocija, osjećanja i pobuda. Sve to što se dešavalo nije uspjelo da mi uđe u kuću i da me poremeti. Ja sam se konkretno u tom periodu okružila jakim utvrđenjem svojih najbliskijih prijatelja i porodice i ništa okolo me nije zanimalo. Nije me zanimao ničiji stav i mišljenje. To je i poenta, ne možeš sa svima da dijeliš svoju intimu i problematiku stvari, nema potrebe – zaključila je glumica, piše S1 radio.