Magazin

Iskustvo na koje se rijetki odlučuju: Igloo hoteli su smještaj iz snova za vaš sljedeći zimski odmor

Iglui su savršen spoj luksuza i modernog, ali kao stvoreni za ljubitelje prirode. Ovi jedinstveni hoteli od leda i snijega imaju sve što vam je potrebno za zimski odmor iz snova!

FOTO: IGLOO-DORF
FOTO: IGLOO-DORF

Smješten na ekskluzivnim lokacijama u Švicarskoj, Austriji i Njemačkoj, Iglu-Dorf leži na mjestima iz snova, ispod snijegom prekrivenih planina. Ovi snježni hoteli nude udobnost okruženu prirodom, a u samom mjestu pronaći ćete i restoran, bar i saunu. Iglu-Dorf je selo izgrađeno u potpunosti od leda i snijega, a obnavlja se svake zime.

Iglu-Dorf Zermatt leži na 2727 m nadmorske visine i zbog toga je savršeno mjesto za uživanje u prekrasnom pogledu na najpoznatije švicarske vrhove. Opuštajuće kupanje u jacuzziju nudi pogled na njih, kao i prekrasnu terasu za sunčanje. Wellness u podnožju Matterhorna je iskustvo koje nećete tako brzo zaboraviti.

Najljepši krajolik na najvišoj njemačkoj planini, pod zvjezdanim nebom, savršen je za romantični odmor u dvoje. Iglu-Dorf Zugspitze nalazi se na 2.600 m nadmorske visine i nudi prekrasan pogled na Alpe.

Davos Klosters

Ovaj jedinstveni hotel nalazi se u srcu popularnog skijališta, na nadmorskoj visini od 2.620 m. Igloo-Dorf Davos Klosters odmah impresionira svojom impresivnom snježnom arhitekturom. Danju uživajte u piću ili fonduuu hotelskom restoranu, a noću uživajte u prekrasnom pogledu na zvjezdano nebo, piše City magazin.

Gstaad

Iglu-Dorf Gstaad nalazi se na 2000 m nadmorske visine u prekrasnim Bernskim planinama. Uz prekrasan pogled s čarobnim zalascima sunca, poziva vas i wellness sa saunom i jacuzzijem. Jesmo li spomenuli grijanu kabinu i otvorenu vatru?!

Prihvati notifikacije