Jet set

Haos u diskoteci: Muškarac potegao pištolj na nastupu Mie Borisavljević!

Pjevačica Mia Borisavljević doživela je neprijatnost na nastupu u Obrenovcu, a sve zbog nepoznatog čovjeka koji je u diskoteci izvadio pištolj.

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Kako prenose mediji, tokom njenog nastupa došlo je i do tuče, te je intervensalo i obezbeđenje, ali Mia nastup nije prekinula.

– Ništa nije ukazivalo na to da može da nastane problem. Ljudi su došli da se zabave. Bilo je raznih ljudi, a u jednom trenutku je počelo hoškanje između nekih mladića. Jedan je izvadio pištolj i djevojke koje su bile u blizini počele su da vrište. Potukli su se. Pjevačica je za to vrijeme pjevala, nije prekidala. Mislim da ona nije ni bila svjesna da je neko potegao oružje jer je bio mrak. Obezbjeđenje kluba je odmah skočilo i izbacilo tog čovjeka sa pištoljem – objasnio je izvor za Kurir koji se našao na licu mjesta, prenosi grand.online.

Povodom ovog incidenta oglasila se i Mia i objasnila šta se dogodilo.

– Bila je neka tuča i obezbjeđenje je reagovalo. Izveli su nekog čovjeka napolje. Ja nisam vidjela šta se dogodilo. Čula sam da je vadio pištolj, ali nisam vidjela jer je velika diskoteka. Nastup nisam prekidala jer nije bila masovna tuča, već su uspjeli brzo da odreguju i ne remete ostale goste – rekla je pjevačica.

Prihvati notifikacije