IT

Druga sezona The Last of Us donosi mnoge promjene

Prva sezona serije The Last of Us je službeno potpuna, pa je vrijeme da se okrene drugoj sezoni.

FOTO: SCREENSHOT/HBO MAX
FOTO: SCREENSHOT/HBO MAX

A u drugoj sezoni bi se neke stvari mogle bitno razlikovati od same igre, poručuju nam producenti.

Serija The Last of Us danas je zaokružila priču iz prve igre s posljednjom epizodom naziva “Look for the Light”. Očekivano, održana je i konferencija za medije gdje su izvršni producent Neil Druckmann i Craig Mazin odgovarali na pitanja i dotakli se teme druge sezone serije.

“Kad smo napravili igru, imao sam nevjerojatnu sreću da smo pronašli Ashely Johnson. Ne mogu zamisliti tu verziju Ellie bez nje. A onda smo nekako opet imali nevjerovatnu sreću sa Bellom. Imamo jako puno sreće da imamo Bellu i ostatak ekipe koji ste vidjeli kroz čitavu sezonu. Jedini scenarij u kojem bi razmišljali zamijeniti Bellu je kada bi nam rekla dečki dosta, ne želim više raditi s vama. Ni tada nismo sigurni da bi je pustili.” – rekao je Neil Druckmann.

Craig Mazin se pak osvrnuo na nadolazeću sezonu serije, izjavivši da je priča iz druge igre puno veća, implicirajući da bi priča iz TLOU Part II mogla biti podijeljena na dvije sezone.

“Druga sezona će biti drugačija, kao što je i ova sezona drugačija od igre. Ponekad će to biti bitno drugačije, ponekad neke sitnice ali biti će drugačije sigurno. Biti će svoja. Neće biti kopija igre, nego serija koju Neil i ja želimo napraviti.” – izjavio je Mazin za ICGN.