Magazin

Dnevni horoskop za 12. mart

OVAN

FOTO: UNSPLASH
FOTO: UNSPLASH

Impulsivnost, ishitrenost, pretjeranost u reakcijama. Potrudite se da vaše emotivne, ali i relacije sa drugim bliskim ljudima ne trpe zbog toga. Bilo bi najbolje da višak energije koji je danas prisutan potrošite kroz aktivnosti, izlazak, druženje.

BIK

Velike mogućnosti za zabavan dan. Odnosi sa suprotnim polom su dobri i potrudite se da budete aktivni jer ćete na taj način izvući najbolje iz ovog dana. Nesigurnost po nekim pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za drugo vrijeme.

BLIZANCI

Ovaj dan svakako iskoristite za provod, druženje sa prijateljima, boravak u prirodi i kontakt sa voljenom osobom. Moguće je da će vam se neki planovi i dogovori preplitati, pa se potrudite da se organizujete bolje da biste stigli sve da ispoštujete.

RAK

Sve možete i ništa vam nije teško. Bilo bi dobro samo da ovu energiju trošite, da ne dozvolite da se akumulira i čini vas nervoznim jer bi se onda mogla odraziti na vaše ukućane i osobe koje su vam bliske. Ne kvarite neke momente svojim ispadima.

LAV

Danas ćete dozvoliti da drugi organizuju vaš dan i možda je tako i najbolje jer ste vi trenutno bez inicijative i plana. Možda će vam teško pasti da dan provedete aktivni jer bi vam više odgovaralo da se zavučete u kuću i kunjate.

DJEVICA

I vi ste danas najviše raspoloženi za odmor, ali ste i dosta okupirani razmišljanjima o finansijskim pitanjima, pa nećete imati previše volje da izlazite ili da budete aktivni. Ipak, dozvolite voljenoj osobi da vam organizuje makar zajedničkih par sati.

VAGA

Prvi dio dana je dosta interesantan, podsticajan i pun aktivnosti. Ipak, od popodnevnih sati mogu vas iznenaditi neki nepredvidivi događaji koji će najviše biti vezani za emotivnog ili bračnog partnera. Moguće su kratkotrajne, ali burne rasprave.

ŠKORPIJA

Mnogo toga ste sebi danas dali kao zadatak i vjerovatno ćete veći dio i uspjeti da ostvarite. Ipak, popodne donosi promjene planova jer je moguće da će iskrsnuti situacija koja će vas u potpunosti poremetiti. Doduše, niko ne kaže da će ovo biti loše.

STRIJELAC

Ono što bi vam najviše odgovaralo jeste da provedete dan van kuće, u zabavnim aktivnostima i provodu sa prijateljima i voljenom osobom. Imate inicijativu i one koje volite možete iznenaditi odličnim prijedlozima i organizovanjem prijatnih trenutaka.

JARAC

Na kratko se možete naljutiti jer je moguće da jedno obećanje vama dato neće moći da bude ispunjeno. Ako je u pitanju obećanje od strane voljene osobe, budite sigurni da će se potruditi da vam nadoknadi to što ste propustili. Ne budite zahtjevni.

VODOLIJA

Za vas ovaj dan može biti dobar i jedino što je potrebno jeste da ga provedete u pokretu, sa osobama koje su vam bliske. Nemojte se upuštati u veće ili impulsivne kupovine jer ćete vjerovatno potrošiti sve. Emotivno se osjećate ispunjeno.

RIBE

Možda ćete u prijepodnevnim satima morati da obavite sitnije obaveze oko kuće ili neophodne kupovine, ali drugi dio dana nemojte dozvoliti da propadne. Nečiji prijedlog vas može „dići na noge lagane“. Stoji mogućnost zanimljivog susreta.

Prihvati notifikacije