Jet set

BURA ZBOG PJEVAČICE Gradonačelnik Zadra smijenio direktora dvorane u kojoj će nastupiti Aleksandra Prijović

Dukić smatra Karlovića direktno odgovornim za medijsku štetu koja mu je nanesena objavom informacije da je on lično zabranio nastup Aleksandre Prijović.

FOTO: INSTAGRAM / ALEKSANDRAPRIJOVIC
FOTO: INSTAGRAM / ALEKSANDRAPRIJOVIC

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić odlučio je smijeniti direktora Športskog centra Višnjik Denisa Karlovića zbog organizacije koncerta regionalne pjevačice Aleksandre Prijović.

Pročitajte još

Dukić je odlučio sazvati skupštinu ŠC Višnjik za iduću sedmicu s jedinom tačkom dnevnog reda – smjena direktora Karlovića. Smjenu Karlovića treba potvrditi skupština društva, a jedini član skupštine je gradonačelnik Dukić.

Skupština trgovačkog društva ŠC Višnjik d.o.o. koju predstavlja gradonačelnik Grada Zadra pripremit će odluku o razrješenju direktora tog Društva Denisa Karlovića. Skupština će se sazvati iduće sedmice, potvrdio je za Zadarski.hr Ante Ćurković, pročelnik Ureda gradonačelnika, koji nam je proslijedio izjavu gradonačelnika Dukića.

– Već neko vrijeme postoji narušeno povjerenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik d.o.o., odnosno direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom. Prvenstveno se to odnosi na nedosljednost u komunikaciji i različitim shvaćanjem prioriteta u djelatnosti samog Društva. To nepovjerenje produbljeno je i u prigodi razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju suglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvijek potpuno samostalno donosi odluke. Konačno, manipuliranje netočnim informacijama prema javnosti nanijelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i Gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost daljnje suradnje u uvjetima međusobnog nepovjerenja. Sva prošla i buduća ulaganja u taj sportski kompleks čine dugogodišnji program razvoja sporta Grada Zadra koji se provodi sustavno u više mandata bivših gradonačelnika.

Prihvati notifikacije