Život

Bosanka uvrštena na listu najljepših žena, sada želi otići iz BiH

Asima Sefić iz Bihaća, koju je portal Brightside prije dvije godine uvrstio na listu najljepših neobičnih djevojaka na svijetu, kaže kako svoju karijeru planira ostvariti izvan granica Bosne i Hercegovine.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

“Trudila sam se ostvariti rezultate, biti primjer drugim mladima koji mahom odlaze iz zemlje, ali, nažalost, ni ja sebe više ne mogu vidjeti u državi za koju znam da ne mogu ostvariti svoje planove i raditi na napretku. I dalje živim u Bihaću, ali svakako ne planiram svoju budućnost graditi ovdje”, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

“S obzirom na to da se nisam htjela nastaviti u BiH baviti modelingom jer znam da ne bih postigla ciljeve i želje koje sam nakanila, počela sam raditi za hrvatsko tržište. Često sam dolazila u Hrvatsku, prvenstveno jer je sjedište moje agencije u Zagrebu”, dodala je Asima koja je nekoliko puta bila na naslovnici Voguea i Huffington Posta.

Asima priznaje kako baviti se modelingom nije uvijek jednostavno.

“U modni svijet ušla sam vrlo mlada i nezrela. Naravno, trebalo mi je dosta vremena da steknem samopouzdanje, pa samim time i da naučim kako mi ne žele baš svi dobro. Naučila sam da se za svoj uspjeh i cilj treba uistinu dosta truditi jer sve ono što sam dosad ostvarila – trebalo je dosta patnje da do toga i dođem. Svaki posao, pa tako i ovaj, ima i svoje mane i vrline”, zaključila je.

Prihvati notifikacije