Jet set

Angelina Jolie i Brad Pitt opet u svađi: Sudija je ovog puta presudio u njenu korist

Dugogodišnja sudska bitka Angeline Jolie (48) i Brada Pitta (60) doživjela je preokret na posljednjoj parnici.

FOTO: EPA/MIKE NELSON
FOTO: EPA/MIKE NELSON

Iako je nedavno jednu od pravnih bitki dobio Bitt, sada je pobjeda otišla u ruke Jolie, a sve se vrti oko imanja i vinarije u Francuskoj, Château Miraval, koju su zajedno kupili 2008. godine, piše Daily Mail.

Sudija je ovoga puta presudio u njenu korist i odbacio čak pet od sedam tužbi koje je Pitt podnio protiv nje.

“Sudija je odbacio većinu tvrdnji gospodina Pitta jer nemaju pravnu osnovu. Tužba gospodina Pitta nikad se nije odnosila na poslovni spor, umjesto toga radi se o njegovim pokušajima da prikrije ozbiljno zlostavljanje i drago nam je što je sudac odbacio toliki dio pritužbi gospodina Pitta”, rekao je advokat Angeline Jolie, Paul Murphy, prenosi 24 sata.

Dodao je i da glumica ‘ne gaji zlu krv’ prema bivšem suprugu te se nada kako će se sada ‘napokon ostaviti svojih neozbiljnih tužbi, zaustaviti svoje nemilosrdne napade i pridružiti joj se u pomaganju njihovoj porodici da napokon zacijele sve rane’.

Prisjetimo se, ‘Rat ružičastih vina’, kako su mnogi prozvali bitku između Angeline i Brada, započeo je nakon što je glumica prodala svoj udio ruskom poduzetniku Yuriju Shefleru. Bradovi odvjetnici optužili su je za ‘puštanje stranca u njegov obiteljski dom’, a sada je sud u Luksemburgu ponovno dodijelio Sheflerov udio Bradu.

Brad je svojevremeno tvrdio da je Angelina potajno sarađivala s Rusom, a da on o prodaji nije imao pojma. Inače, par je najavio razvod 2016., a sudska bitka traje već gotovo osam godina.