Svijet

ZALJUBLJENA, ZARUČENA I U ZATVORU: "I dragi je iza rešetaka, čekam dozvolu za vjenčanje"

Mirnesa S. (42) koja je iz firme za koju je radila ukrala više od milion eura, prošle godine na današnji dan uhapšena je na aerodromu u Stuttgartu.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Podsjetimo, ona je 14. oktobra ukrala više od milion eura iz kompanije za prijevoz novca u Stuttgartu, a u kojoj je bila i zaposlena. Novcu je imala pristup kao zaposlenica kompanije.

Pročitajte još

Isti dan su nadređeni prijavili pljačku, a policija je započela istragu. U saopćenju nisu pojasnili na koji je tačno način Mirnesa iz kompanije iznijela toliku količinu novca.

Kako je ranije pisao Bild, Mirnesa se hvalila kako živi luksuznim životom i na društvenim mrežama je rado pokazivala skupe torbe, nakit i satove.

Pozirala je i na luksuznim zabavama. Pisali su i kako je prijatelji zovu Miki, a ranije je radila i kao konobarica.

Tokom januara prošle godine se na društvenoj mreži Tik Tok pojavio video, iako je upitno kada je tačno nastao. U videu Mirnesa sa svojim suputnikom pjeva pjesmu iz 80-ih, ‘Udri Mujo’ Lepe Brene.

Živjela je luksuzno

Smije se u kameru, a njezin suputnik, koji je postavio video na društvenu mrežu, sebe naziva ‘Mujo’. I ranije je objavljivao snimke na kojima je ona.

Na slobodi nije imala sreće u ljubavi, ali u zatvoru su se stvari promijenile. Time se pohvalila novinarima njemačkog RTL-a koji su je posjetili na izdržavanju kazne, javlja Fenix magazin.

“Zaljubljena sam, zaručena i čekam vjenčanje. Željela bih čim prije dobiti dozvolu za vjenčanje. To mi je novogodišnja želja”, kazala je bujna Miki iz Busovače novinarima iz njemačkog zatvora.

Svog odabranika, koji je također iza rešetaka, još nikad nije vidjela.

S muškarcem osuđenim zbog pljačke se dopisuje i čeka potrebne dozvole za vjenčanje.