Magazin

Za ova tri horoskopska znaka mart će biti najsretniji mjesec

Prema predviđanjima čuvene astrologinje Liz Simons mart 2023. biće najsrećniji mjesec u godini za Strijelca, Jarca i Vodoliju.

FOTO: UNSPLASH
FOTO: UNSPLASH

Jedni će konačno otkriti svoju svrhu, drugi će osjetiti znatno olakšanje, a treći uživati u romansi.

Strijelac

Strijelac će imati srećan niz u martu, jer će Saturn biti u Ribama i Strijelac može da koristi energiju ove planete. Ovo će biti vrijeme da pratite put ka svojoj sudbini i preduzmete korake koji su vam potrebni da biste je ispunili.

Vrijeme je da u martu mjesecu otkrijete i istražite svoju pravu svrhu.

Jarac

Mart je najsrećniji mjesec za Jarčeve u 2023. godini. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u martu, što će omogućiti onima koji su rođeni u ovom znaku da se osjećaju lagodnije i slobodnije. Moguće je da su se do ovog mjeseca Jarčevi vjerovatno osjećali pomalo na ivici.

Međutim, ovaj teret će biti skinut u martu, pa će biti mnogo opušteniji.

Vodolija

Za Vodoliju su najsrećniji mjeseci u 2023. godini februar i mart iz dva razloga: Venera će ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodoliju i ući u Ribe. Moguće je da će ova planetarna pomjeranja donijeti veliki preokret za Vodolije. Sav naporan rad iz poslednjih nekoliko godina će se završiti, što omogućava Vodoliji da se osjeća manje ograničeno.

U ovim mjesecima mogući su romantični udvarači, prilike za karijeru i putovanja koje će ti postati dostupne tokom ovog perioda, čak i ako se ostvare tek nešto kasnije tokom godine, prenosi Zadovoljna.rs.

Prihvati notifikacije