Magazin

Ovi horoskopski znakovi će imati najviše sreće u decembru

Stiže nam decembar, za mnoge najradosniji i najljepši mjesec u godini. Planetarni aspekti u ovom će mjesecu biti zanimljivi i nekima će donijeti sretne okolnosti, dok će neki osjećati da im malo toga ide od ruke. Doznajte spada li vaš znak među sretnike kojima će ovaj decembar ostati u lijepom sjećanju.

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY

Bik

Početak mjeseca bit će stresan, no događaji koji će uslijediti bit će toliko povoljni da će brzo zaboraviti na probleme. Planeti će ih potaknuti da izađu iz zone komfora, odnosno stana i više se zabavljaju, druže i upoznaju ljude. Pokazat će zanimanje za izlete i putovanja, a neće pogriješiti ako odluče dočekati Novu godinu u drugoj državi. U inostranstvu ih čeka mnogo uzbuđenja, a neke i ljubav.

Lav

Početak decembra bit će sjajan, a upravo bi se tada mogli zaljubiti ili produbiti postojeću vezu. Ostatak mjeseca bit će posvećen poslu i obavezama, no to ne znači da se neće dobro zabavljati. Zadnji mjesec u godini bit će ispunjen izlascima i druženjem, a novi susreti bit će od osobitog značaja. Mnoge očekuju pozitivne promjene na poslu i u karijeri, kao i povoljne prilike za zaradu.

Škorpija

Financijska situacija bit će im odlična. Iako će mnogo trošiti na zabavu, užitke i provode, dobro će zarađivati pa će uvijek biti u plusu. Oni će se ovog mjeseca toliko dobro zabavljati da će mnogi iz njihovog okruženja biti začuđeni jer nisu navikli viđati mračne Škorpije tako vesele i nasmijane. Decembar je odličan za izlaske i putovanja pa neće požaliti ako nekamo otputuju za doček.

Jarac

Iako nisu ljubitelji prazničnog ugođaja, ove će godine biti iznenađujuće dobre volje, a čak će se uspjeti do neke mjere uživjeti u praznični duh. Osjećat će se dobro u svojoj koži, a osim što će sjajno izgledati, bit će duhoviti i zabavni i samim time omiljeni u društvu. Ovo je mjesec za ljubav i romantiku, ali i za ostvarenje dugoročnih ambicija. Budu li hrabri, zvijezde će to nagraditi.