Region

Vučić odgovorio Milanoviću: “Poslat ću mu glavicu kupusa”

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić odbacio je u subotu kritike hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića izrečene na račun politike susjedne zemlje i najavio da će mu poslati glavicu kupusa.

FOTO: N1
FOTO: N1

Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer se ne može odlučiti hoće li biti proevropska ili proruska.

Pročitajte još

“Srbija sama ne zna što hoće. To nije nikakav hibridni rat, to je nekakva kalja, kupusara od politika. Dosta godina vode politiku izrazito proeuropski, onda izrazito proruski, a narod striže ušima. Nažalost, tako je”, naglasio je hrvatski predsjednik.

Vučić je, kako prenosi Tanjug iz Münchenu, poručio da je srpska politika “prava i vrhunska politika” i da bi bilo dobro da i Hrvatska takvu vodi.

Pročitajte još

“Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da jedemo, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima još malo da sačeka, kad dođe sezona futoškog kupusa, poslat ću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika. Daj Bože da i oni takvu vode”, rekao je Vučić.

On je, odgovarajući na novinarsko pitanje je li u Münchenu na sigurmnosnoj konferenciji bilo susreta s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem rekao da ga nije vidio, čak ni usput.