Jet set

Viki Miljković odvela svoje kandidate na vikend u Istanbul, pogledajte u kakvom luksuzu uživaju

Lični vozači, pogled na Istanbul sa Bosfora, noćni provod, spa tretmani i šoping ukratko bi bio opis onoga što je Viki Miljković ovog vikenda priredila svojim kandidatima u "Zvezdama Granda".

Viki Miljković sa kandidatima Zvezde Granda
FOTO: VIKI MILJKOVIĆ/INSTAGRAM

Pročitajte još

Viki je naime, poznata po tome da o svojim takmičarima brine kao o najrođenijima, pa je ovaj zajednički izlet u Tursku samo još jedno iznenađenje u nizu, koje njen suprug Taške i ona čine za mlade umjetnike.

Viki Miljković svoje kandidate odvela na obale Bosfora

Dok borave u Istanbulu, mladi pjevači na obali Bosfora imaju sa svojim mentrokom i probe za predstojeće takmičenje, ali i mnogo vremena za provod.

Viki Miljković sa kandidatima Zvezde Granda
FOTO: VIKI MILJKOVIĆ SA SVOJOM KANDIDATIMA U NAJVEĆEM GRADU TURSKEVIKI MILJKOVIĆ/INSTAGRAM

Kako saznajemo, osim obilaska ove atraktivne destinacije Petar Krekić, Rijad Rahmanović i Elsan Pilica uživaju i u čarima noćnog provoda, degustaciji tamošnjih specijaliteta, ali i kompletnom spa programu i čuvenom turskom kupatilu, koje se nalazi u okviru njihovog hotela.

Mladi umjetnici na raspologanju imaju i ličnog vozača, pa im je boravak u Turskoj kao na filmu – uzbudljiv i glamurozan.

Viki Miljković sa kandidatima Zvezde Granda
FOTO: VIKI MILJKOVIĆ/INSTAGRAM

Viki Miljković i Taške imaju kancelarije u Istanbulu

Kako Viki i Taške u Istanbulu imaju i svoje kancelarije vezane za građevinske projekte koje rade širom svijeta, dok su oni zauzeti, kao vodič svojim kolegama uskače pobijednik „Zvezda Granda“, Nermin Handžić, koji je još od takmičenja neizostavni član porodice Tašković.

Viki Miljković sa kandidatima Zvezde Granda
FOTO: VIKI MILJKOVIĆ/INSTAGRAM

Valja napomenuti da iz opravdanih razloga sa ovom ekipom na put nije otišla Beta Sudar, koja je takođe kandidatkinja Viki Miljković, ali smo sigurni, znajući pjevačicu, da ovo nije kraj iznenađenjima.

Bilo kako bilo, kapa dole za gest i način na koji bračni par Tašković radi i brine o svojim takmičarima!