Jet set

Oglasio se Nermin Handžić nakon pobjede Šejle Zonić, a dotakao se i Cece Ražnatović. Evo za koga je navijala Džejla Ramović

Pobjednica 17. sezone "Zvezda Granda", Šejla Zonić izazvala je oduševljenje milionskog auditorijuma, ali i bivših pobjednika.

Nermin Handžić, Ceca i Šejla Zonić
FOTO: GRAND

Za Grand se oglasio Nermin Handžić koji je titulu zvezde “Granda” osvojio prije dvije godine i otkrio da li je pratio spektakularno finale.

Kao neko ko je već okusio trijumf u najpopularnijem muzičkom talent šouu, Nemin je bez dlake na jeziku rekao da li je Šejlina pobjeda bila zaslužena.

-Pratio sam koliko sam stigao, generalno cijelo takmičenje, ali dovoljno da vidim ko od kandidata bi mogao da napravi tu razliku. Definitivno je Šejla bila jedna od tih i stvarno je apsolutno zasluženo odnijela pobjedu. Odlična je pjevačica!- rekao je Nermin.

Nermin Handžić
FOTO: GRAND

Iako nije trijumfovao takmičar iz Violetinog tima, Nermin ističe da mu je izuzetno drago što je pobjedu odnijela baš Cecina kandidatkinja.

-Jako mi je drago što je pobijedio neko iz Svetlaninog tima jer sam i ja od nje uvijek dobio ogromnu podršku. Violetini kandidati svakako uvijek imaju moju podršku i pomoć kad god da im treba. Šejli i svim kandidatima bih poželeo sreću u daljoj karijeri i da ostanu zahvalni svojim mentorima jer su ih izveli na pravi put – dodao je Handžić u razgovoru za Grand.

Džejla Ramović
FOTO: GRAND

Inače, za Grand se oglasila i bivša pobjednica “Zvezda Granda” Džejla Ramović koja je pratila veliko finale najgledanijeg šoua i podržavala mlade talente.

-Podržavala sam sve takmičare, ne mogu ni da zamislim kako su se osjećali u finalu – rekla je Džejla i potom otkrila ko su bili njeni favoriti:

-Šejla i Đula, neću da se odlučujem koja je od njih dvije bolja. Šejla i Đula su mi favoriti.