Politika

Vijeće ministara BiH sutra o dodjeli Državne nagrade za sport

Bit će razmatrani i prijedlozi odluka o dodjeli Državne nagrade za sport Bosne i Hercegovine 2022. godine i visini jednokratne novčane nagrade za zaslužnog sportistu.

FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO
Sa jedne od prethodnih sjednica

Prijedlog odluke o obliku izjave o ispunjenju uslova Zakona o javnim nabavama u slučaju ograničenog postupka, pregovaračkog postupka s objavom obavijesti, pregovaračkog postupka bez objave obavijesti o nabavci i takmičarskog dijaloga, kojeg je predložila Agencija za javne nabave BiH, bit će razmatran sutra na vanrednoj sjednici Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

Kako je najavljeno, bit će razmatrani i prijedlozi odluka o dodjeli Državne nagrade za sport Bosne i Hercegovine 2022. godine i visini jednokratne novčane nagrade za zaslužnog sportistu.

Na dnevnom redu je i Prijedlog programa rada Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine za 2023. godinu, Prijedlog finansijskog plana Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine za 2023. godinu i Izvještaj o poslovanju Agencije za pružanje usluga u zračnoj navigaciji Bosne i Hercegovine koje uključuje Izvještaj nezavisnog revizora o reviziji za 2021. godinu, kao i  Prijedlog odluke o najmanjem iznosu sredstava potrebnom za izdržavanje stranca za vrijeme namjeravanog boravka u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu.

Prihvati notifikacije