Politika

(VIDEO) Vukanović u svom stilu: "Srbende, zašto ne kupite stan u Zvečanu ili Zubinom Potoku, nego u Beogradu?"

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, žestoko je prozvao članove SNSD-a tokom rasprave o donošenju rezolucije o Kosovu u NSRS-u.

FOTO: BOSNAINFO
FOTO: BOSNAINFO

Vukanoviću je zasmetala jedna opaska SNSD-ovog Srđana Mazalice.

Mazalica je, naime, Vukanovića prozvao za nedavni odlazak na Kosovo, na šta je Vukanović kazao da je razlog iz kojeg je otišao dole da bi obišao narod, a da je sve to bilo u sjeni dok nisu “RTRS i Srna objavili da je Američka ambasada platila put Vukanoviću da ode na Kosovo”.

Potom je žestoko napao SNSD-ovce, upitavši ih zašto ne kupuju stanove na sjeveru Kosova umjesto u Beogradu. Vi želite mene da diskreditujete jer niko iz RS-a niti Crne Gore nije stisnuo zube i otišao na Kosovo kad je kriza. Srbende, što ne kupite stan u Zvečanu ili Zubinom Potoku? Što ste svi navalili u Beograd na vodi, ova balavurdija je možda na Senjaku ili Dedinju, rekao je Vukanović.

Vukanović je poručio da njima Kosovo služi da pokupe jeftine političke poene. Ja ne srbujem i ne dižem tri prsta, već uradim koliko mogu, a vama služi za uzmete politički poen i da pričate o Kaspijskom jezeru. Što ste išli kod Erdogana, a niste otišli na Kosovo? Normalno da ću držati slovo partijarhu i svakom ko se ogriješi, istakao je on.

Prihvati notifikacije