Jet set

Vesna Zmijanac: Galamim na unuke, ali me ne čuju  

Iako je tokom ljeta vredno radila i pravila uspješne koncerte širom Srbije, Vesna Zmijanac priznaje da nije umorna, jer najveću snagu dobija od unuka sa kojima provodi svaki slobodan trenutak. 

FOTO: GRAND
FOTO: GRAND

Uprkos napornom tempu, pjevačica je rešila da ni tokom jeseni ne staje.

– Sve je ispunjeno do juna. Na proljeće ćemo raditi jedan koncert, u međuvremenu sam svuda. Ja držim četvoro, petoro na ‘stend baju’ za Novu godinu, vidjeću gde mi je udobno, prošle godine sam se smrzla, ali za svoje godine sam mnogo opuštena – rekla je.

Mir i spokoj odavno je pronašla na Bukulji, gdje godinama posjeduje vikendicu i gdje trenutno uživa sa svojim unucima. Kaže za nadolazeću zimu je i te kako spremna

-Šta je Vesna pričala prije 20 godina? Ja imam mnogo odžaka i šporet na drva, ja sam spremna, imam i šumu. Ima ko radi na Bukulji, ne mogu ja sve, ja kuham. Spremam zimnicu, sve oko hrane. Djeca su mi često tu, ja onda moram da kuham, ništa drugo ne stižem. Oni ne jedu meso, ali jedu sve drugo, sve iz bašte. Ja sam jutros otišla na Kalenić, odnijela ručak unucima. Šta da radim cijeli dan? Ja se odmorim do 9,10 sati. Nikolija je još vrijednija od mene, Reu učim da kuha. Mnogo volim moje unuke, ali galamim najviše, nego me ne čuju, smiju se – izjavila je za „Kurir“.

Prihvati notifikacije