Region

Užas gledali i roditelji: Beba ispala djedu sa prvog sprata

Četvoromjesečna beba iz Paraćina je u teškom stanju prevezena u Klinički centar u Beogradu zbog povreda koje je zadobila, saznaje portal035 od izvora bliskih Opštoj bolnici u Paraćinu.

FOTO: PIXABAY
FOTO: PIXABAY
Ilustracija

Kako se nezvanično saznaje, utvrđeno je da se strašna nesreća dogodila 29. januara u 22 sati gdje su bili prisutni djeda i roditelji djeteta.

Djeda četvoromjesečne bebe ispred zgrade je iz vozila uzeo nosiljku u kojoj se nalazilo dijete i krenuo da nosi u zgradu do stana. Kada je došao do prvog sprata zgrade pošto je primijetio da bebi stoji ćebe preko lica, nosiljku je stavio na gelender stepeništa ne bi li joj ćebe pomjerio, dok su tu bili prisutni i roditelji. U tom trenutku iz nosiljke ispada beba i sa prvog sprata kroz prostor između stepenica pada u podrum zgrade, piše nova.rs.

Bebu sa sa poda uzeli roditelji i odmah je odveli u paraćinsku Hitnu pomoć odakle ih upućuju na odjeljenje pedijatrije, gdje nakon zbrinjavanja bebu transportuju za Beograd u Klinički centar.

Kako sesaznaje iz izvora bliskog tužilaštvu, naloženo je pribavljanje ljekarske dokumentacije o povredama koje je dijete zadobilo, kao i praćenje zdravstvenog stanja djeteta.