Region

Usame Zukorlić objavio emotivnu poruku: "Majko, nedostajat će tvoja dova, borba se nastavlja..."

Usame Zukorlić, sin rahmetli Muamera i Umeje Zukorlića, nedavno je na društvenim mrežama podijelio emotivnu objavu posvećenu svojim preminulim roditeljima.

FOTO: FACEBOOK / USAME ZUKORLIĆ
FOTO: FACEBOOK / USAME ZUKORLIĆ

Njegove riječi su dotakle srca mnogih ljudi, izazvavši snažne emotivne reakcije.

U svojoj poruci, Zukorlić je istakao koliko mu nedostaju roditelji i koliko je njihov gubitak ostavio prazninu u njegovom životu.

Uz objavu, Usame je podijelio nekoliko porodičnih fotografija koje svjedoče o ljubavi i zajedništvu koje su dijelili. Njegova iskrena i dirljiva poruka brzo se proširila društvenim mrežama, prikupivši brojne komentare podrške i saosjećanja.

Danas je objavio još jednu poruku i fotografiju na kojoj je pored mezara svoje majke.

“Pored boli zbog iskušenja, borba se nastavlja. Sramota me je Palestinaca kojima pripada i moja majka, koji nemaju dane za žalost, već istovrmeno i ukopavaju svoje mrtve i vode borbu za pravdu. Od preseljenja rahmetli majke, moji saborci su me u potpunosti zamijenili u svim mojim obavezama u kampanji koja je u toku, a moje kolege u Vladi imaju razumijevanje za moje odsustvo, gdje sam svega jedan pun radni dan proveo u kabinetu.

Oslanjajući se na sunnet Poslanika, a.s., da žalost traje tri dana, želim obradovati moje saborce da sam im od sutra ponovo na raspolaganju da preostalih 5 dana povedemo finalni juriš da ispunimo Amanet Muftijin, za ponosni Tutin i ponosnu Sjenicu.

Majko, nedostajat će tvoja dova na ovim izborima…”, poručio je Zukorlić.